Beseda o vztazích

Beseda o vztazích

 

SOBOTA 16.11. 2024 od 17:00 hod.  v Křesťanském kulturním centru ve Zlíně

Vztahy jsou hluboce zakořeněné v našem bytí – jsou klíčem k tomu, jak jsme stvořeni, a utvářejí naši identitu. Nemůžeme je ignorovat, ani popřít, protože bychom tím popírali sami sebe. Přesto jsou  často výzvou. Proč tomu tak je? Proč je tak těžké najít a udržet skutečně blízké a zdravé vztahy?

Na této besedě budeme společně hledat odpovědi. Zjistíme, že vztahy mají svá pravidla, která musíme pochopit a respektovat, abychom mohli naplnit jejich potenciál. Vztahový řád je součástí Božího plánu pro naše životy. Budeme hovořit o tom:

  • Jaké jsou základní principy blízkých vztahů?
  • Jak můžeme rozvíjet zdravé, pevné vztahy navzdory jejich složitosti?
  • Co nám brání žít v uspokojivých vztazích a jak to překonat?

Tato beseda vám nabídne nejen nové vhledy, ale i praktické tipy pro každodenní život. Přijďte objevit, co nám může pomoci prohloubit naše vztahy a proč jsou pro náš život tak zásadní.

Vztahy mohou být náročné, ale pokud jim porozumíme a přijmeme jejich pravidla, mohou se stát zdrojem opravdové radosti a naplnění.

Pavel Raus, M.A. et M.A., Ph. D. je terapeut, řečník a autor. Vystudoval klinickou psychologii a teologii na Wheaton College v USA a doktorát obdržel na Olivet University v San Francisku. Má mnohaletou zkušenost v práci s manželstvími, párovou a individuální terapií. Přednášel na mnoha konferencích a seminářích. Témata, kterými se zabývá, jsou vztahy, blízké vztahy v rodině, stres, sexualita, intimita, konflikt a otázky týkající se duchovního křesťanského života.